Skip to main content

Ware liefde dodelijke haat

Ware liefde dodelijke haat Doornwater€ 20,95

Auteur: Doortje Rome
SKU: 9789083277004
Leverbaar: vanaf 05-09-2022
Druk: 1e druk
Productvorm: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Doornwater
Aantal pagina's: 180

Omschrijving
Linda Vervoort studeert Chinese talen en culturen aan de Universiteit van Leiden. Om haar studie te bekostigen, werkt Linda bij Yab Yum. Een goed bewaard geheim. Tijdens het laatste jaar van haar opleiding biedt de BVD –de huidige AIVD- haar een baan aan en wordt ze de jongste spion van Nederland.

Linda is een seksueel actieve jonge vrouw totdat ze wordt misbruikt door een docent en verkracht door haar vriendje. Het te boven komen van die gebeurtenissen gaat moeizaam en zal een rol spelen in haar verdere ontwikkeling. Op zakelijk gebied ontwikkelt zij zich succesvol.
Haar werk brengt haar in diverse precaire en gevaarlijke situaties, maar maken haar tevens zeer waardevol voor de BVD. Diezelfde dienst laat haar echter vallen, nadat ze in staat van beschuldiging wordt gesteld m.b.t de moord op de mannen die haar als teenager seksueel hebben misbruikt.
Uiteindelijk vindt Linda het liefdesgeluk bij haar baas, Tao Janssen, maar ook dat pad gaat niet over rozen. De connectie tussen de twee gaat echter diep, zowel op erotisch gebied als qua geestelijke verbinding. Hoever zij voor elkaar ‘gaan’, leest u in ‘Ware liefde, dodelijke haat’.

Bestelling Ware liefde dodelijke haat:

U kunt dit boek alleen bestellen via een email door op de onderstaande knop te klikken.

Vermeld daarbij:

  • Uw naam
  • Het bezorgadres
  • Indien deze afwijkt van het bezorgadres: uw factuuradres
  • Uw email adres
  • uw telefoon nummer

Zodra wij uw bestelling binnen hebben, ontvangt u uw bestelde boek tezamen met onze factuur. Wij verzoeken u deze factuur direct over te maken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doortje Rome, thriller, Ware Liefde dodelijke haat