Skip to main content

de Levenslijn

Freia door Annet Langedijk€ 22,95

Auteur: Marcella Bremer
ISBN/EAN 9789083361284| NUR 301
Verschijnt: 30-5-2024
Levertijd (NL): Ongeveer 3-5 werkdagen
Druk: 1e druk
Productvorm: Zachte kaft
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: circa 275

Omschrijving

Alles verandert voor Welmoed Groeneweg als haar carrière als consultant hapert bij het begin van de coronapandemie. Ze maakt zich zorgen om geld, gezondheid en klimaatverandering. Ze besluit haar leven te veranderen. Maar hoe doe je dat en wat willen de anderen? En waarom droomt ze over voorouders en nazaten? Gaat de toekomst wel lukken?

Deze roman volgt het hoofdpersonage in haar geldzorgen, haar drukke man, eigenwijze kinderen, haar drankgebruik en midlife-menopauze, twee huizen vol spullen, de klemmende keukendeur en klimaatverandering - ook dat nog!

Welmoed gaat op zoek naar het antwoord op de vraag hoe het zover is gekomen dat ze geld, spullen en gemak belangrijker vindt dan natuur, gezondheid en vriendschappen? Wil ze meer bijdragen aan de wereld of juist rustig en simpel leven? Kan ze iets leren van voorouders of zelfs nazaten? Wat leert ze van haar hippievriendin, van die rijke kennis en van de nieuwe buurvrouw?

Kortom, een intrigerende en voor velen herkenbare roman.

Wil je jouw exemplaar alvast reserveren? Stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

BINNENKORT HIER TE BESTELLEN

Romans, Marcella Bremer, de levenslijn