Skip to main content

Rob van Doorn

Rob van Doorn uitgeverijdoorwaterRob van Doorn (1954) is geboren en getogen in Haarlem, maar woont al vanaf 1996 in Amersfoort. Hij is getrouwd, heeft drie kinderen en een kleinzoon. Rob schreef een politieke thrillerreeks bestaande uit: ‘Haarlem Centraal’, ‘Onmenselijke mensen’ en ‘Vunzige spelletjes’ en het kinderboek ‘Ries en Roos’.

De thrillers vormen een trilogie, waarin Frits Halen de hoofdpersoon is. De boeken handelen over wereldwijde problemen als terrorisme, wapenhandel en de rafelige kanten van de farmaceutische industrie. Recensenten schrijven over zijn boeken dat ze lezen als de krant van vanmorgen. 

Rob heeft leiding gegeven aan twee van zijn eigen bedrijven, Buitenhek & Van Doorn Consultancy en BentoSpino BV. Vanuit die bedrijven is hij actief als interimmanager, consultant bedrijfsontwikkeling en management consultant bij uiteenlopende organisaties. De laatste jaren was hij directeur bij Omgevingsdienst Noord-Holland Noord, coördinator Stikstof en Natura 2000 bij BIJ12, het bedrijf van de twaalf provincies dat zich richt op de fysieke leefomgeving, en formateur van het nieuwe college van Burgemeester en Wethouders in Hoorn. 

auteur, biografie, Rob van Doorn, Moorden schieten tekort