Skip to main content

Wij stellen ons voor:

Hanneke van de Water

uitgever / eigenaar-directeur oprichter uitgeverij Doornwater

Rob van Doorn

uitgever / eigenaar-directeur Oprichter Uitgeverij Doornwater

Drijvende krachten achter Uitgeverij Doornwater zijn Rob van Doorn en Hanneke van de Water. Onze belangrijkste motivatie is het uitgeven van juist dié parels die – naar onze mening – gelezen moeten worden. Wij richten ons daarbij op boeken met een maatschappelijk/politiek issue. Dat kan verwerkt zijn in een thriller, roman of een non-fictieboek. Wij kijken daarbij niet uitsluitend naar commerciële kansen, maar vooral naar relevantie. Kortom, ook minder commerciële boeken geven wij een kans.

Rob is een ervaren (Interim-)directeur, organisatieadviseur en bestuurder. Recentelijk begeleidde hij de formatie van het Hoornse college van burgemeester en wethouders. Daarnaast is Rob auteur van politieke thrillers, kinderboeken en het boek: ‘Gemeentelijke herindelingen’. Hanneke is communicatieadviseur, literair agent, redacteur en boekmarketeer. Een ijzersterke combinatie dus.

Wij richten ons qua fictie voornamelijk op  thrillers, romans met een boodschap over relevante/actuele onderwerpen en romantiek/erotiek, maar je zal bij ons ook non-fictie boeken tegenkomen. (Auto)biografieën en boeken op het gebied van wetenschap, human interest en boeken die zich bewegen op het snijvlak van politiek en samenleving. Boeken die het bewustzijn voor maatschappelijke issues vergroten, kennis overdragen en waar mogelijk een begin maken met concrete oplossingen.

Uitgeverij Doornwater onderscheidt zich door stijl en kwaliteit. We zijn altijd op zoek naar boeken die inspirerend en blikverruimend zijn.

Een veelheid aan genres dus. Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen bij de boeken die wij uitgeven.