Skip to main content

Het kleine verschil dat alles verandert

Ware liefde dodelijke haat Doornwater€ 24,95

Auteur: Jan R. Lunsing
ISBN 978-90-833612-2-2| NUR 320
Verschijnt: 13-3-2024
Levertijd (NL): Ongeveer 3-5 werkdagen
Druk: 1e druk
Productvorm: Zachte kaft
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 450

VOORVERKOOP: Wanneer u zich wilt inschrijven voor een exemplaar, dan stuurt u een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omschrijving

Draait alles in het leven om geld en economie? Waar is in de inrichting van onze samenleving de overtuiging gebleven dat de mens een sociaal wezen is?

Het mag al wel duidelijk zijn dat de oplossingen voor de problemen uit de jaren tachtig de problemen van vandaag zijn geworden. Het verzamelen van economische macht is een doel geworden. Het “Als ik rijker wordt, wordt iedereen rijker” is geen natuurwet, maar een politieke keuze die een onrechtvaardige samenleving creëert.

‘Het kleine verschil dat alles verandert’ biedt het broodnodige antwoord op de uitgangspunten van het vastgelopen neoliberalisme. Jan R. Lunsing snijdt veel onderwerpen aan en weet ze op inhoudelijke wijze te plaatsen in een verassende en interessante context. Wanneer je dit boek hebt gelezen dan kijk je met een andere blik naar politiek en luister je met andere oren naar economen.

Dit boek is een zeer toegankelijk geschreven betoog waar het land op zit te wachten.

 

BESTEL HIER

het kleine verschil dat alles verandert, Jan Lunsing, non-fictie