'Ware liefde, dodelijke haat' van Doortje Rome enthousiast ontvangen!

aaaVOORZIJDE 300

‘Ware liefde, dodelijke haat’ van Doortje Rome, is nog maar twee geleden verschenen en de enthousiaste reacties vliegen ons om de oren! Fijn voor ons, maar vooral fijn voor Doortje dat haar boek, hier in Nederland, zo goed wordt ontvangen.

Een van die prachtige recensies die ons bereikten, is van Anja van Heerden en Anja weet haar leeservaring zó treffend te beschrijven dat we haar recensie graag met je delen:

“Ware liefde dodelijke haat” – Doortje Rome

Een spannend verhaal in een vlotte en realistische stijl geschreven met een onverwachte ontknoping. De lezer wordt in Linda’s turbulente leven meegetrokken. Twee vernederende ervaringen beïnvloeden haar jonge leven en zijn er de oorzaak van dat zij haar gevoel uitschakelt en bij Yab Yum gaat werken om haar studie te bekostigen. Linda’s talenkennis en intelligentie worden door de BVD opgemerkt en op de proef gesteld. Zo werkt zij mee in een netwerk van spionage. Het is een wereld van achterdocht en wantrouwen waarin kennis, invloed en macht centraal staan en waarin geen geheimen kunnen worden achtergehouden. Linda vindt na verloop van tijd op het werk een nieuwe liefde. Als verdachte in een moordzaak verliest zij haar baan bij de AIVD en daarmee ook het vertrouwen in de organisatie die haar zelfs de opdracht had gegeven seks te hebben met twee criminelen. Haar geliefde blijkt plotseling te zijn vertrokken. Doorzettingsvermogen en veerkracht houden haar op de been en ze weet haar emoties onder controle te houden en bedreigende situaties het hoofd te bieden. Ondanks alles slaagt zij er uiteindelijk in om een nieuw leven op te bouwen.

Dit is een verhaal over seksueel misbruik, geduld en ultieme wraak zoals alleen een vrouw dat na vernederende ervaringen kan bedenken.

Doortje Rome weet als geen ander hoe rauwe en vernederende ervaringen het leven van een jonge vrouw in emotioneel en seksueel opzicht ingrijpend kunnen veranderen waarna uiteindelijk een intense haat naar haar belagers overblijft.

Een absolute aanrader!

Anja van Heerden

Uitgeverij Doornwater

Snijdershof 34
1713 WD Obdam

KvK nummer 86414526
BTW nummer NL863959295B01

Bank rekening nr: NL65 RABO 0198 6332 54 

Copyright © 2022-2023 uitgeverij Doornwater
Alle rechten voorbehouden

Webdesign by 1place4ads