Skip to main content

Lancering ‘The Real Naked Truth’ overweldigend succes!

ges1 300

De nieuwste uitgave van Uitgeverij Doornwater, ‘The Real Naked Truth’ van Hans Muijsson werd op 1 april jl. gelanceerd in een bomvol Museum RockArt in Hoek van Holland. Hans Muijsson, de man die ruim veertig jaar toerde met de legendarische band Golden Earring tekende, met behulp van René Verweijmeren, zijn belevenissen op in dit boek.

Vele fans, muziekliefhebbers én … voormalig Earringleden togen naar Hoek van Holland om de lancering van, wat later die avond in Shownieuws werd bestempeld als ‘het beste rock ’n roll boek ever’, mee te maken, om Hans Muijsson het symbolische exemplaar uit te zien reiken aan een zeer enthousiaste Erik de Zwart én om een gesigneerd exemplaar van het boek te pakken te krijgen.

Niet alleen het openhartige verhaal van Muijson is bijzonder opvallend, maar het boek is ook nog eens uitgevoerd als prachtige gebonden full colour hardcover in A4 formaat en het verhaal wordt in het boek ondersteund door tal van unieke foto’s, appjes en handgeschreven briefjes.

‘The Real Naked Truth’ is het enige boek in de geschiedenis van de Nederlandse popmuziek dat het verhaal vertelt over de grootste rock ‘n roll band van ons land, vanuit het Earring kamp zelf. Een uniek verhaal dat ook de ups en downs laat zien die horen bij het leven onderweg. Muijsson neemt je mee terug in de geschiedenis, gezien vanuit zijn ogen. Zijn avonturen vertellen het verhaal van een fan die leider werd van het Golden Earring Infocentrum om daarna voor de band te gaan werken. Uiteindelijk werd hij de persoonlijke assistent en soigneur van de band op het podium en in de kleedkamers.

Een verhaal vol passie voor muziek, vriendschap en trouw waarin we ook de rafelranden van het leven in het Earring kamp leren kennen en de diepe littekens van 42 jaar on the road. Zijn verhaal is hartverscheurend eerlijk. Dankzij dit boek blijven deze avonturen bewaard en zien we the Real Naked Truth achter deze magische band.

‘The Real Naked Truth’ is in eerste instantie exclusief verkrijgbaar via Uitgeverij Doornwater (www.uitgeverijdoornwater.nl) en Museum RockArt (https://rockart.nl/)