‘Het Tussenparadijs’ van Arend Smits door naar volgende ronde Hans Vervoortprijs!

h met boek 300

Maar liefst 84 titels werden er aangemeld voor de Hans Vervoort-prijs 2022; de prijs voor verhalend proza van neerslachtige maar toch opbeurende aard. De jury had de zware taak om er daar 45 van te selecteren voor de volgende ronde en … ‘Het Tussenparadijs’ van Arend Smits zit daarbij. Wat zijn we trots en blij!

Medio maart zal de jury uit deze 45 titels, de shortlist van 3 tot 6 titels samenstellen. Begin april wordt de winnende titel bekend gemaakt.

Nou snappen wij het natuurlijk helemaal, want wij waren van meet af aan bijzonder enthousiast over deze práchtige roman, maar dat ook steeds meer lezers ‘Het Tussenparadijs’ enthousiast omarmen en dan nú, deze mededeling … daar worden wij natuurlijk heel erg blij van!

Enkele reacties van lezers:

“Woorden tekort voor deze ruim bemeten roman.”

“Kippenvel wat een prachtig boek.”

“Het enige minpunt van dit boek: lees het niet als je op het punt staat ergens naartoe te gaan, of als je je voorgenomen hebt op tijd te gaan slapen. We hebben er namelijk een schrijver bij wiens werk je niet weg kunt leggen.”

“Al met al een debuut dat 5 dikke sterren krijgt, waar er minstens 6 gegeven zouden moeten worden.”

Heb jij ‘Het Tussenparadijs’ al gelezen? Het is overal te bestellen. Onder meer via: https://uitgeverijdoornwater.nl/romans/het-tussenparadijs

Uitgeverij Doornwater

Snijdershof 34
1713 WD Obdam

KvK nummer 86414526
BTW nummer NL863959295B01

Bank rekening nr: NL65 RABO 0198 6332 54 

Copyright © 2022-2023 uitgeverij Doornwater
Alle rechten voorbehouden

Webdesign by 1place4ads