'Het Tussenparadijs' binnenkort ook in de bibliotheken!

het tussenparadijs in bieb 300

De prachtige roman 'Het Tussenparadijs' van auteur Arend Smits zal binnenkort ook in diverse bibliotheken prijken. Dat is het gevolg van een fijne recensie van NBD Biblion, het overkoepelende orgaan van de Nederlandse bibliotheken. 

Naar aanleiding van deze recensie hebben een flink aantal bibliotheken de debuutroman van Arend Smits ingekocht. Vraag er dus gerust naar bij jouw bieb!

'Het Tussenparadijs' vertelt het intrigerende verhaal over een man die na een fikse burn-out zijn leven weer tracht op te pakken. Allart Wessels, het 52-jarige hoofdpersonage besteedt die periode aan het schrijven van een boek over zijn familie. Daarbij komt nogal wat naar boven. Een vliegramp, een weggelopen zus, een verdwenen oom. Allart is zich maar al te goed bewust van hetgeen hij met zich meedraagt. Desondanks heeft het schrijven een heilzame werking op zijn burn-out. Totdat hij verder graaft…

Vanaf het moment van verschijnen worden wij bedolven onder lovende reacties en vijf-sterren recensies:

“Arend heeft een prachtige schrijfstijl die voortkomt uit natuurtalent."

 “Smits weet de emoties, gevoelens en gedachten van zijn personages prachtig in woorden te vatten.”

 "Tussen de vele nieuwe uitgaven die jaarlijks verschijnen tref je af en toe een parel aan. 'Het Tussenparadijs' van Arend Smits is daarvan een voorbeeld. Wat een heerlijk geschreven, goed verhaal!"

 "Woorden tekort voor deze ruim bemeten roman."

"Kippenvel wat een prachtig boek."

Uitgeverij Doornwater

Snijdershof 34
1713 WD Obdam

KvK nummer 86414526
BTW nummer NL863959295B01

Bank rekening nr: NL65 RABO 0198 6332 54 

Copyright © 2022-2023 uitgeverij Doornwater
Alle rechten voorbehouden

Webdesign by 1place4ads