'De Colombiaan' gespot bij de Bruna in Borger!

bij bruna 300
'De Colombiaan' van Michael Planting heeft een prachtige plek verworven bij de Bruna in Borger. 
 
Onder de titel ‘De Colombiaan’ vertelt auteur Michael Planting het verhaal van de eigenaar van een autoschadeherstelbedrijf die betrokken raakt bij de georganiseerde misdaad. Een uiterst spannend en toegankelijk geschreven maffiathriller.
 
Na zijn enthousiast ontvangen debuutroman, ‘Het hart op de juiste plaats’, komt Michael Planting nu met een hedendaags onderwereldverhaal. ‘De Colombiaan’ verhaalt over de eigenaar van een autoschadeherstelbedrijf die op onderzoek uitgaat nadat hij al enige tijd verdachte activiteiten waarneemt in de loods tegenover zijn werkplaats. Hij ziet kans de loods in te komen en treft er een enorme wietplantage en een productieruimte van chemische pillen aan. Voor hij zich uit de voeten kan maken wordt hij in de kraag gevat door een van de drugscriminelen die hem niet meer laat gaan. De hoge baas wordt opgeroepen om te beslissen over zijn lot. Vanaf dat moment verandert zijn leven in een hel.

Kom je niet wekelijks in Borger? Geen nood, want ook via onze eigen webshop is 'De Colombiaan' uiteraard te bestellen: https://uitgeverijdoornwater.nl/thrillers/de-colombiaan

Uitgeverij Doornwater

Snijdershof 34
1713 WD Obdam

KvK nummer 86414526
BTW nummer NL863959295B01

Bank rekening nr: NL65 RABO 0198 6332 54 

Copyright © 2022-2023 uitgeverij Doornwater
Alle rechten voorbehouden

Webdesign by 1place4ads