Skip to main content

Thillerdebuut Jos Meeuwsen binnenkort in bibliotheken!

lezend300

Mocht auteur Jos Meeuwsen zich al verheugen in tal van enthousiaste reacties op haar debuutthriller ‘Een anonieme tip’, nu kan het helemaal niet meer stuk. NBD Biblion, het overkoepelende orgaan van de Nederlandse bibliotheken, plaatste namelijk een mooie eerste order, hetgeen betekent dat ‘Een anonieme tip’ binnenkort in veel bibliotheken zal liggen.

Lees verder

Peter Maring op Open Podium in Huizen!

peter maring

Peter Maring was op zaterdag 27 januari jl., samen met collega auteurs Juul Williams, Sacha Voogd, Thijs Hanrath en Nel Goudriaan, te gast in de bibliotheek in Huizen. Elke auteur werd in de gelegenheid gesteld het e.e.a. over zijn/haar boek te vertellen. Het werd een mooie bijeenkomst met een enthousiast publiek en een warm applaus voor de ‘optredende’ auteurs.

Lees verder

Mooie recensie voor 'Een passant' van Sacha Bem!

voorzijde 300

Er kwamen al diverse lovende kritieken en fraaie recensies binnen voor de historische roman 'Een passant' van Sacha Bem. Vandaag ontvingen wij er opnieuw een. Michaele schrijft -onder meer- op Hebban: "Voor velen is de periode waarin de roman zich afspeelt een onbeschreven blad. In ‘Een passant’ komt dit tijdsgewricht tot leven, evenals de personen die de geschiedenis mede hebben gevormd. Maar zeker zo belangrijk is dat Sacha Bem een roman heeft geschreven die de lezer nog lang zal bijblijven."

Lees verder