Skip to main content

Sacha Bem met interview in Leidsch Dagblad!

Leids Dagblad interview 300

Wat een prachtig interview met Sacha Bem, auteur van 'Een passant' in het Leidsch Dagblad! De insteek van het interview was vanzelfsprekend de verschijning van de debuutroman van deze uiterst getalenteerde auteur, maar ook het bijzondere feit dat Sacha, die al diverse wetenschappelijke boeken op zijn naam heeft staan, op zijn 83e zijn romandebuut beleeft! 

Een passant gearriveerd!

Een passant van Sacha Bem nu leverbaar 1 300

De nieuwste uitgave van Uitgeverij Doornwater is de historische roman 'Een passant' van Sacha Bem. Gisteren ontvingen wij de boeken en wat zien ze er geweldig uit. Heb je zin in een práchtig geschreven, gelaagde en uiterst intrigerende roman? Bestel dit boek dan snel in onze webshop.

Lees verder

Er komen prachtige boeken aan ...

IMG 4386 ges 300

Wij zijn, achter de schermen, met diverse nieuwe uitgaven bezig. Eén daarvan is ‘Een anonieme tip’ van Jos Meeuwsen. Jos Meeuwsen (1959 heeft er al vele schrijfkilometers opzitten, maar nog nooit schreef zij fictie. Daar komt nu verandering in met haar thrillerdebuut, ‘Een anonieme tip’. ‘Een anonieme tip’ is een uitstekend debuut. Het verhaal is spannend, actueel, intrigerend en laat maar weer eens zien hoe gemakkelijk je in diepe problemen kan raken door geldnood en verslaving.

Lees verder