Skip to main content

Marcella Bremer

Uitgeverij Doornwater Hans MuijssonMarcella Bremer (1967) studeerde bedrijfskunde en journalistiek en werkte als freelance journalist en communicatieadviseur. Daarna startte ze met haar echtgenoot een gezin met drie zoons en een consultancy bureau.

Als consultant helpt ze mensen en organisaties wereldwijd met het ontwikkelen van een positieve organisatiecultuur, leiderschap en verandering. Ze schrijft blogs en publiceerde diverse boeken over organisatiecultuur en organisatieverandering in Amerika en Nederland.

Daarnaast is ze politiek actief en gefascineerd door verleden, heden en toekomst van de mens. Op basis van stamboomonderzoek schreef ze een boek over de familie Bremer vanaf 1640.

De Levenslijn is haar eerste roman.

Alles verandert voor Welmoed Groeneweg als haar carrière als consultant hapert bij het begin van de coronapandemie. Ze maakt zich zorgen om geld, gezondheid en klimaatverandering. Ze besluit haar leven te veranderen. Maar hoe doe je dat en wat willen de anderen? En waarom droomt ze over voorouders en nazaten? Gaat de toekomst wel lukken? Reis vanaf 1820 tot 2048 mee met de levenslijn van deze familie...

auteur, biografie, Marcella Bremer, de levenslijn